Een vakantiehuis huren in rustig Ameland

Een vakantie, tijdens die periode laden we onze batterijen weer op en bekomen we van een drukke periode of werktijd. We kunnen heerlijk genieten en ontspannen en dit doe je niet beter dan tijdens een vakantie in Ameland in Nederland. Je kan er een prachtig vakantiehuis huren om volledig tot rust te komen. Genieten samen met de hele familie of lekker er een weekje tussenuit samen met je partner! 

Ameland: heel wat te beleven

Niet alleen voor rust en stilte kan je naar Ameland komen, er valt ook heel wat te bezien en beleven. Er zijn maar liefst 4 dorpen op dit eiland en dat zijn Ballum, Hollum, Buren en Nes. Er is prachtige natuur op het eiland, wat het ideaal maakt voor activiteiten zoals fietsen en wandelen. Je kan gaan golfsurfen, maar evengoed een natuurmuseum bezoeken, er is voor iedereen wel wat leuks te doen. Ameland ligt in het Waddengebied en behoort tot het UNESCO werelderfgoed. Ameland biedt een veilig, schoon en duurzaam strand wat het heerlijk genieten maakt!

Wat te beleven op Ameland

Vakantiehuis Patrijs huren

Wat is er nou beter dan met het hele gezin een vakantiehuis huren op Ameland? Je kan er samen genieten met de kinderen in vakantiehuis Patrijs. Een woning voor 6 personen en een kind tot 2 jaar. De woning heeft 3 slaapkamers en is voorzien van een sfeerhaard. Er is een campingbedje en een kinderstoel en zelfs vloerverwarming. Er is een wasmachine en een droger voorzien en de badkamer is heerlijk luxueus met een infraroodsauna, bad, douche en toilet. Er is wifi voorzien, twee smart tv’s en buiten is het voorzien van een heerlijk terras. Ook een trampoline en een kinderspeeltoestel zijn aanwezig. Steek ‘s avonds de barbecue gezellig aan die ook voorzien is. 

Vakantiehuis

Vakantiehuis Fazant huren

Ook gezellig met zijn twee, zonder kids kan je op vakantie naar Ameland en een vakantiehuis huren genaamd Fazant. Voorzien van een grote woonkamer met een sfeerhaard voor romantische avondjes. De keuken is modern en de kamers zijn voorzien van een boxspring. De badkamer is uitgerust met infraroodsauna, toilet, bad, douche en een wastafel. Ook is er vloerverwarming en een ruime berging voorzien. Er is wifi en internetaansluiting en je kan ‘s avonds met zijn twee op het terras genieten van een heerlijke barbecue. Dorp Nes is op 10 min loopafstand en naar het strand doe je er ongeveer 15 minuten over.

Cindy Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *