Lastminute op vakantie naar Nederland

Je denkt er niet zo snel aan, maar er zijn ook heel veel Nederlanders die in het buitenland woonachtig zijn. Terugkeren naar Nederland kan dan een echte vakantie zijn, waarin je de familie weer eens een bezoekje brengt en bij gaat kletsen met oude vrienden. Ben je met je partner en wil je hem of haar ook wat van je geboorteland laten zien? Dan hebben wij hier een paar tips.

Het begint met vervoer

Als je toch met je partner het land een beetje door wilt reizen dan is een auto huren wel zo gemakkelijk. Dit kan vanuit huis al geregeld worden. Als de vliegtickets geboekt zijn en je weet op welk vliegveld je land, kun je via dit vliegveld direct een auto huren. Mocht je dus op Schiphol landen dan kun je via car rental Schiphol een auto huren. Het grootste voordeel hieraan is dat direct na de landing de auto voor je klaar wordt gemaakt en je vanuit het vliegveld meteen met je avontuur kan beginnen. Je kan zelfstandig bij je familie en vrienden op bezoek gaan en bent geheel vrij om een eigen planning te maken. Bovendien ben je ook bij terugkomst op het vliegveld niet van familie of vrienden afhankelijk. Je kan de gehuurde auto namelijk gewoon weer naar de locatie op het vliegveld brengen.

Accommodatie is ook belangrijk

Aangezien met je partner reist, is het begrijpelijk dat je wellicht ook een beetje privacy wil. De gehele vakantie bij familieleden of vrienden slapen is dan niet zo fijn. Een accommodatie in Nederland hoeft niet duur te zijn afhankelijk van de locatie en wat voor soort accommodatie je zoekt. In principe beschik je over een auto en hoef je dus niet per se in het centrum van Amsterdam te overnachten. Het is ook leuk om een vakantiehuisje te huren op een Nederlandse camping. In het hoogseizoen zullen er veel andere gezinnen zijn en kan u partner al meteen een beetje van de Nederlandse cultuur proeven. Een hotel is natuurlijk ook altijd een optie, maar ook deze hoeft zich dus niet per se in een stad te bevinden. Met de auto ben je immers overal zo.

Afwisseling is ook mogelijk

Een andere optie is dat je de vakantie als het ware opsplitst. Je kan dan de eerste paar dagen bij een familielid slapen en vanuit daar andere kennissen een bezoekje brengen. Je partner leert dan je naasten goed kennen en krijgt ook veel van de taal mee. Vervolgens kun je er nog een paar dagen met zijn tweeën op uit gaan om toch ook nog een romantische vakanties te hebben saampjes. Met mooi weer zou je dan een accommodatie kunnen huren aan zee in de buurt van een stad of met veel natuurgebieden. Je kan dan samen met je partner even uitwaaien aan zee en een frisse duik nemen. Bovendien hebben de stranden van Nederland toch wel een eigen charme. Daarbij moet wel gezegd worden dan een strand als Scheveningen een hele andere ervaring is dan een wadden eiland als Vlieland. Vanuit Scheveningen kun je wel gemakkelijk uw gehuurde auto terugbrengen naar vliegveld Rotterdam. Bij rent a car Rotterdam gelden dezelfde voordelen als het huren van een auto bij Schiphol. 

Cindy Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *