Tip om te besparen op uw airport parkeerkosten

Op vakantie gaan is toch wel een van de leukste periodes van het jaar. Je hebt vakanties in alle soorten en smaken, of je nou wilt luieren op een strand met kraakhelder water of de avonturier wilt uithangen op een berg in de Himalaya, alles is mogelijk! Een keerzijde is echter dat het veel werk en tijd het kost om een vakantie te plannen en te regelen. Een onderdeel dat veel mensen vergeten of opschuiven is het regelen van een parkeerplaats bij een vliegveld. Het is echter een belangrijk onderdeel en je kunt hier meer op besparen dan je van tevoren denkt.

Wat je moet weten over het parkeren bij vliegvelden

De officiële parkeerplaatsen van vliegvelden zijn comfortabel maar zeer prijzig. Je parkeert vaak nagenoeg naast de terminals maar daar betaal je ook voor. De prijzen van bijvoorbeeld parkeren Schiphol kunnen oplopen tot maar liefst € 40 per dag! Zo wordt het wel een héél grote kostenpost wanneer je lang op reis gaat. Via boekingsplatform Vliegen en Parkeren kan je zeer eenvoudig het parkeeraanbod rondom vliegvelden vergelijken en je kunt direct reserveren. Je vind aanbod in tal van landen, per land tal van vliegvelden en per vliegveld tal van aanbieders. Het aanbod bestaat uit gecertificeerde parkeerbedrijven die allen nabij de vliegvelden zijn gevestigd. Je parkeert, afhankelijk van het vliegveld, in de vormen van shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand.

Gegarandeerd besparen op uw parkeerkosten

Het aanbod van Vliegen en Parkeren hanteert tarieven die vele malen lager liggen dan de officiële airport parkings. je kunt, afhankelijk van de periode en het vliegveld, al vanaf €3 per dag parkeren. Alle prijzen die je op de website ziet zijn inclusief de shuttle of valet service en je betaalt geen reserverings- of andere extra kosten. Na een reservering ontvang je een reserveringsbevestiging die dient als parkeerbewijs inclusief informatie over het parkeren.

Cindy Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *