Op vakantie naar Zuidoost-Azië – Wat zijn de beste plekken

Vakanties naar Azië zijn de laatste jaren steeds meer in trek geraakt. Dat heeft te maken met een aantal redenen. Allereerst is het makkelijker geworden om voordelig naar de andere kant van de wereld te vliegen. Zuidoost-Azië kent ook een totaal andere cultuur dan die we in Europa kennen. Verder vind je er een heerlijk subtropisch klimaat en zijn veel bestemmingen hier goedkoper dan Europese vakantiebestemmingen. Maar wat zijn eigenlijk de beste plekken om te bezoeken? Wij geven meer informatie over de leukste en mooiste plekken waar je absoluut eens heen moet.

De leukste en mooiste plekken in het zuidoosten van Azië

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met de mooiste plekken. Ook hebben we in het kort meer informatie bijgevoegd, zodat je er direct achterkomt of deze bestemming geschikt is voor jou.

  • Bali – Het populaire eiland in Indonesië is zonder twijfel de meest bekende plek om te bezoeken. Jaarlijks komen er miljoenen toeristen over de hele wereld naartoe. Dit komt voornamelijk door de diversiteit van het eiland. Je geniet er van prachtige stranden, een rijke cultuur, een levendig uitgaansleven en nog veel meer.
  • De eilanden in Thailand – Thailand is al een lange tijd ontdekt door het toerisme. Voornamelijk de eilanden in het zuiden. Per boot en bus via het vast land reis je tussen de verschillende plekken. De populairste eilanden zijn Koh Toa, Koh Samui, de Phi Phi eilanden en Koh Phangan.
  • Ha Long Bay in Viëtnam – Ha Long Bay wordt als een van de mooiste plekken van Azië gezien en zelfs een van de mooiste plekken van de wereld. Daarom mag je deze locatie niet overslaan. Vanuit Hanoi zijn er veel verschillende tochten te boeken waarbij je meerdere dagen op een van de eilanden in Ha Long Bay verblijft. Door het grote aanbod is er zowel van alles voor jong als voor oud te vinden.
  • Singapore – Een stad als geen andere. Deze innoverende, levendige en bijzondere stad moet je gezien hebben. Doordat het ook centraal in het zuidoosten van Azië is gelegen is het erg gemakkelijk om een bezoek te brengen aan Singapore.
  • Het eiland Langkawi in Maleisië – In het noordwesten van Maleisië is het eiland Langkawi te vinden. Dit schitterende eiland is al redelijk ontdekt door toeristen, maar dat heeft ook zijn pracht. Daarnaast is er nog genoeg te ontdekken en zijn er ook plekken waar je vrijwel geen toeristen tegenkomt.

Cindy Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *