Waar kun je een pole opbergzak voor gebruiken?

Als je de bergen in gaat of een langer stukje gaat wandelen neem je wel eens poles mee. Dit is handig ter ondersteuning als je aan het lopen of klimmen bent. Alleen het opbergen ervan of meenemen als je ze niet gebruikt kan wel eens vervelend zijn. Je wilt ze niet steeds vast moeten houden. Gelukkig is daar een oplossing voor!

Salomon poles opbergzak is de oplossing

De Salomon poles opbergzak is ideaal als je geen zin hebt om de poles te dragen. Het is een soort kleine rugzak die speciaal gemaakt is voor deze poles. De stopt ze gemakkelijk erin en de tas kun je zo op je rug dragen. Ze zijn niet zwaar en het neemt ook totaal niet veel ruimte in op je rug. Je kunt ze ook vastzetten aan een andere tas die je op dat moment op je rug hebt. Zo kun je altijd je poles meenemen zonder dat je irritatie hebt als je ze niet gebruikt.

Waar zijn de poles voor?

 De poles zijn handig als je aan het hiken bent. Het biedt ondersteuning tijdens het lopen en kleine opstapjes kun je hierdoor ook makkelijker doen. Je inspanningsniveau daalt maar er wordt wel een hoger rendement behaald. Dit komt door de poles. De poles ontlasten je spieren, rug en knieën. De inspanning daarop wordt verminderd met wel 30%. Je houdt het langer vol doordat het minder vermoeiend is. 

De inspanning wordt ook beter verdeeld door je lichaam ermee. Als je een bergje op moet kan je meer grip creëren met de stokken waardoor het makkelijker wordt. Als je daarna weer naar beneden moet helpen ze je ook stevigheid op te zoeken zodat je geen evenwicht verliest of misschien is het simpelweg gewoon te zwaar.

Zoals je gelezen hebt zijn poles gebruiken tijdens het wandelen heel handig voor meerdere dingen. Het enige is dus het opbergen ervan als je ze even niet nodig hebt of ze simpelweg even niet wilt gebruiken. De salomon poles opbergzak is daarvoor dus heel erg handig en maken het dus veel gemakkelijker om ze mee te nemen.

Cindy Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *