Wat neem ik mee op een zon-vakantie

Hoe vaak is het je al niet gebeurd. Je hebt eindelijk vakantie, geboekt en al. Lekker met de hele familie naar een tropisch eiland. Je komt aan op de bestemming en je bent de helft vergeten. Niets is zo vervelend als de vakantie op deze manier beginnen… Natuurlijk kun je de meeste spullen wel kopen op de bestemming zelf, maar dit wil je liever niet. In dit artikel geven we je de must-brings voor jouw zomervakantie. Zodat je in ieder geval de essentials bij je hebt!

Wat neem ik mee op zonvakantie

Legitimatie en tickets

De vakantie kan al rap verkeerd gaan. Vergeet je bijvoorbeeld je legitimatie, dan kom je al niet verder dan de luchthaven in eigen land. Je moet op dat moment weer terug naar huis en loopt kans dat je je vlucht mist. Om dit te voorkomen is het verstandig om een reminder in je agenda te zetten op twee dagen voor je vlucht. Op die manier heb je genoeg tijd om eventueel te zoeken naar je paspoort of ID-kaart. Stop je bewijs samen met je ticket altijd in hetzelfde vakje in dezelfde tas. Op die manier creëer je regelmaat voor jezelf en weet je altijd waar je de belangrijkste spullen terug kunt vinden.

KledingZodra de vakantie in zicht komt, ben jij waarschijnlijk al helemaal bezig met de outfits die je aan wilt op vakantie. Voor een zonvakantie zijn er een aantal must-haves. Ben je een man, dan is het over het algemeen wat simpeler. ZIjn koffer zit vooral gevuld met T-shirts, Polo’s, korte broeken, eventueel één lange broek, zwembroeken en that’s it. Voor vrouwen is het wat gecompliceerder. Zij willen graag genoeg kleding bij zich hebben om uit te kiezen voor elke avond. Van rokjes tot spijkerbroeken en van slippers tot hakken. Alles gaat vaak mee, maar vergeet de bikinitops en broekjes niet! Het zou zo zonde zijn als je voor elke avond kleding bij je hebt, maar overdag op het strand niks hebt om aan te trekken.

Cindy Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *